student 2012

Bild I/II Canon 1000D + Tamron 70-200 f/2.8 Bild III Canon 1000D + Canon 50mm f/1.8

En studentfotografering hann jag allt med idag med Jennie och Sofia. Jag borde vara nöjd med resultatet då en stark sol som sken under hela tiden. Framåt 5tiden började den gå lite nedåt så att det underlättade för mig lite. Men ja det levererar ju väldigt häftigt ljus när man väl lyckas att fånga det rätt. Så ja okej, jag är väldigt nöjd trots allt. =)

i'm off

Förra veckan var jag nere i malmö på Avicii, inte återhämtat mig riktigt ännu efter galen fest. Inte nog med det så är det tenta nästa vecka så jag är nog jäkligt off två kommande veckor (rhodos direkt efter tentan hehe) tjo bre
 

....and dreams of paradise

Canon 350D+Canon 18-55 f/3.5-5.6

Do not speak as loud as my heart

Canon 1000D+Canon 50mm f/1.8 ///// Från gårdagens fotografering, två kusiner.

run bitch run

5 km, 28 min 43 sekunder, 5.36 min/km
Okej, blev löpning hehe. Drog den nya rundan i älskade svartis, 5 km och satans mycket backar. Jag som bara springer på plant underlag hela tiden fick mig en lite chock haha. Men bra gick det och stört mycket blodsmak och illamående när jag var klar, gutt att återhämtningen numera är grym så 2 minuter senare mådde jag fantastiskt igen. 

Tråkigt nog så verkar inte min gps i mobilen var helt hundra eller är det Run Star programmet som strular. stod 4,5 km, men rundan är ju uppmätt så mobilen det är fel på haha! Tur att med lite enkel matematik kan man räkna ut den rätta hastigheten. Nu är även en blåbärssmoothie drucken och nu väntar en härlig dusch!!

Livet har sina goda stunder

Efter en 7,5km PW på morgonkvisten så blev det frukost och nu har jag sett gossip girl och är inne på 90210, lyxade till det med 70% choklad och mjölk! Ikväll verkar det vara några roliga saker på G. Bara lite mekanik plugg och kaaaanske springa någon km.

Ha det fint!!!


fairytail (SWB)

Canon 1000D+Tamron 70-200 f/2.8 //// f.2009 sto, e.Balougraph u. Exotica

13,05,12

Eftersom jag ännu inte har gått och lagt mig har det övergått till att idag ska jag fotografera tre-årstestet på Nybro RK. Har fotat de senaste två åren så det ska bli kul. Tråkigt nog är det i ridhus vilket försvårar det lite. Fick iallafall med mig två kamror så ska väl underlätta mitt arbete lite. 

Bjuder på en sen förra året. 

some

SUPERHELGEN 2011, börjar bli sugen igen, känns bra!

lookin gooooood

linne/shorts h&m - sportbh soc(stadium)

Det är faktiskt roligare att träna om man har snygga kläder, här var lite färgglatt som inhandlades igår. Budget alternativ, träningskläder ska alltid vara så dyra just bara för att det heter "tränings"kläder. Men dessa plagg fungerar ju faktiskt minst lika bra. Blev ju inte mindre sugen på att träna nu heller, dumma förskylning!

11|5|12

Just nu ligger lilla roffe och sover på min mage, båda lite trötta efter en 7 km promenad i backar. Fortfarande sjuk och snoret verkar ju aldrig ta slut, får panik!! är ju aldrig sjuk... :( :( #sadface. 
Får lite dåligt samvete för allt tv-tittande haha, men får bli så!

nöjd vovve som inte verkar se någonting 

Foood

 

Hanna klagar på att jag ej uppdaterar. Okej, jag suger på det. 

Här är dagens lunch. Lite snirkligt att försöka äta GI när man är veggie, men det funkar!! 
Du behöver: En paprika, quornfärs, tacokrydda, rödlök, vitlök, keso, creme freiche. 
Släng in paprikorna i ugnen i halvor i ca. 7 min. Ta ut fyll med resten, tryck in i c:a 10 min (brände färsen ställde klockan på 15 min hehe) Lite riven ost över och kanske lite tomatos. Done! 

Nu beger jag mig mot kalmar för att skriva på ett anställningsbevis, grymtgrymtgrymt! 
Två fotograferingar i helgen + en tenta, och jag är fortfarande sjuk. Men det är väl bara att köra på!!


RSS 2.0